۲۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۱۳

یک روزنامه نگار آلبانیایی:

منافقین به آلبانی تحمیل شده‌اند/امنیت ملی آلبانی به خطرافتاده است

منافقین به آلبانی تحمیل شده‌اند/امنیت ملی آلبانی به خطرافتاده است

اولسی یازچی گفت: مجاهدین خلق (گروهک منافقین) با دعوت مردم آلبانی به این کشور نیامده‌اند بلکه در سال ۲۰۱۶ توسط اوباما به آلبانی تحمیل شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روزنامه تهران تایمز، اولسی یازچی، کارشناس تاریخ و روزنامه نگار آلبانیایی، تاکید دارد که گروهک منافقین (مجاهدین خلق) با دعوت مردم آلبانی به این کشور نیامده‌اند، بلکه در سال ۲۰۱۶ توسط دولت اوباما به آلبانی تحمیل شدند.

یازچی در مصاحبه با روزنامه تهران تایمز گفته است: «وقتی دولت اوباما در سال ۲۰۱۶ از رژیم ادی راما خواست تا ۳۰۰۰ جنگجوی خارجی را در آلبانی میزبانی کند، مجاهدین خلق به آلبانی تحمیل شد.»

یازچی همچنین می‌افزاید: «در حالی که اکثریت آلبانیایی ها مسلمان هستند اما توسط رژیم فعلی آلبانی که مورد حمایت آمریکا است در کشور خودشان به حاشیه رانده شده و تهدید انگاشته می‌شوند.»

متن گفت‌وگوی تهران تایمز با اولسی یازچی را در ادامه می‌خوانید.

لطفاً به ما بگویید مردم آلبانی درباره گروه تروریستی مجاهدین خلق چه می‌دانند؟

آلبانیایی ها می‌دانند که سازمان مجاهدین خلق یک سازمان تروریستی است که تا سال ۲۰۱۲ در لیست گروه‌های تروریستی ایالات متحده و اتحادیه اروپا قرار داشت. آلبانیایی ها به دلیل میزبانی دولت شان از مجاهدین خلق بسیار نگران هستند. بسیاری از آنها در گذشته اعتراض کرده و خواستار اخراج آنها شده‌اند، اما دولت آلبانی با ارعاب شهروندان تلاش کرده تا جلوی اعتراضات را گرفته و اجازه طرح پرسش ندهد. از طرف دیگر، مجاهدین خلق و طرفداران آن سعی می‌کنند گروه تروریستی خود را «یک گروه دموکراتیک» مخالف نظام در ایران به تصویر بکشند. مجاهدین خلق هزینه‌های زیادی را صرف نشر اطلاعات غلط در میان آلبانیایی ها و تصویر سازی شیطانی از ایران در آلبانی می‌کنند. در ماه‌های گذشته، مجاهدین خلق رادیکالیزه کردن برخی از آلبانیایی ها را برای پیوستن به فعالیت‌های تروریستی علیه ایران شروع کرده است، با همان روشی که داعش و جبهه النصره قبلاً این کار را می‌کردند.

چرا آلبانی استقرار گروه تروریستی مجاهدین خلق را در خاک خودش پذیرفت؟

آلبانی کشور مستقلی نیست. پس از آنکه آمریکایی‌ها در سال ۱۹۹۸ کودتا کردند و حزب سوسیالیست را به قدرت رساندند، آلبانی استقلال و آزادی‌های دموکراتیک خود را که پس از فروپاشی کمونیسم از آن برخوردار بودیم، از دست داد. از سال ۱۹۹۸ انتخابات به سرقت رفته است و سفارت ایالات متحده این سرقت را تایید کرده و دموکراتیک می‌داند. با اینکه اکثریت آلبانیایی ها مسلمان هستند، وزیران آلبانی، نخست وزیر، شهردار تیرانا و رئیس جمهور آن به انجیلی‌های کاتولیک و صهیونیست‌ها گرویده‌اند. مسلمانان توسط رژیم فعلی مورد حمایت آمریکا به حاشیه رانده و به عنوان تهدید تلقی می‌شوند و ادی راما، نخست وزیر آلبانی، از بدو رسیدن به قدرت، ده‌ها مسلمان را به دلیل اعتقادات سیاسی خود زندانی کرده است.

حزب سوسیالیست آلبانی آخرین انتخابات پارلمانی سال ۲۰۱۷ و انتخابات شهرداری‌های سال ۲۰۱۹ را به سرقت برده است. مخالفان از پارلمان دست شسته و انتخابات شهرداری‌ها نیز به همین شکل است. دولت آمریکا و سفیر آن در تیرانا، که مانند یک رهبر عالی رفتار می‌کند، با آلبانی رفتار بدتری نسبت به سیاست‌هایشان در زمان مصدق با ایران دارد. نخست وزیر آلبانی، ادی راما، مانند آناستازیا سوموزا از نیکاراگوئه است. آمریکایی‌ها می‌دانند که او یک خودکامه اسلام هراس و یک دزد است، اما با او مانند رفتار فرانکلین روزولت با سوموزا برخورد می‌کنند.

از آنجا که دولت ادی راما انتخابات را به سرقت برده، اقتصاد کشور را نابود کرده و بیشتر وزرای وی فاسد هستند و برخی از آنها با اتهام قاچاق مواد مخدر روبرو هستند، لذا هر کاری که آمریکایی‌ها از آنها بخواهند انجام می‌دهند چون مدیون آمریکا هستند.

اگر آنها از دستورات سفیر ایالات متحده اطاعت نکنند، با زندان و آزار و اذیت روبرو خواهند شد. اگر کسی داده‌های ویکی لیکس در مورد آلبانی را بخواند یا درباره تاریخ دادستان کل آدریاتیک که جرأت افشای سلطه رسانه‌ای ایالات متحده در مورد نهاد خود را داشت، به واقعیت پی می‌برد.

واقعیت این است که مجاهدین خلق مورد استقبال مردم آلبانی قرار نگرفتند، بلکه در سال ۲۰۱۶ هنگامی که دولت اوباما از رژیم ادی راما خواست تا ۳۰۰۰ جنگجوی خارجی را میزبانی کند، به آلبانی تحمیل شدند. دولت ما این تصمیم را بدون اجازه و پرسش از آلبانیایی ها یا انجام هرگونه همه پرسی در مورد این اقدام خطرناک اتخاذ کرد.

البته مردم آلبانی اعتراض کرده و خواستار عدم استقرار مجاهدین خلق در این کشور شده‌اند. با این حال، آمریکایی‌ها و رژیم مورد حمایت آنها به مردم ما اجازه انجام همه پرسی و ابراز اراده و خواست دموکراتیک خود در مورد مجاهدین خلق را ندادند.

امروز، مجاهدین خلق مانند یک ارتش اشغالگر در کشور ما عمل می‌کنند. آنها سیاست خارجی آلبانی در قبال ایران را در دست خود گرفته و برای اخراج دیپلمات‌های ایرانی به کشور فشار می‌آورند.

این گروه تروریستی در میان مردم اخبار جعلی را پخش می‌کند؛ گویی که این دولت ایران بوده که بمب گذاری‌های تروریستی را انجام داده، پناهجویان ایرانی را مورد تبعیض قرار داده، دستگیر و یا زندانی می‌کند. آنها به سیاستمداران ما دستور می‌دهند که اخبار جعلی علیه ایران را بخوانند و مانع بازرسی مقامات آلبانیایی از جنایات و اقدامات غیرقانونی مریم رجوی و باندش در داخل اردوگاه شبه نظامی مانزا می‌شوند.

درباره کشورها یا موسساتی که بودجه فرقه رجوی را تأمین می‌کنند، چه می‌دانید؟

حامیان اصلی مجاهدین خلق در آلبانی آمریکایی‌ها، اماراتی‌ها، سعودی‌ها و اسرائیلی‌ها هستند. هنگامی که جنگجویان مجاهدین خلق در سال ۲۰۱۶ به آلبانی منتقل شدند، آمریکایی‌ها، کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد و دولت ما مردم آلبانی را فریب دادند و به آنها گفتند که مجاهدین خلق به دلایل بشردوستانه به آلبانی می‌آید، مانند بسیاری از سوری‌ها، فلسطینی‌ها، افغانی‌ها و غیره. با این حال، پس از انتقال مجاهدین خلق و بی اثر سازی اعتراضات آلبانیایی ها به حضور اینها، دیدیم بسیاری از سناتورها و سیاستمداران آمریکایی مانند جان مک کین، جان بولتون و رودی جولیانی به تیرانا آمدند و از دولت آلبانی خواستند که به مجاهدین خلق اختیارات ضد قانون اساسی و غیرقانونی برای مبارزه با دولت ایران را بدهد.

از سال ۲۰۱۷، آمریکایی‌ها، سعودی‌ها، اسرائیلی‌ها و اماراتی‌ها از مجاهدین خلق، سرویس‌های امنیتی آلبانیایی، رسانه‌ها و بسیاری از سازمان‌های غیردولتی حمایت مالی کرده‌اند تا این گروه تروریستی را به عنوان «اپوزیسیون دموکراسی خواه» به تصویر بکشند.

همان تاکتیک‌هایی که در سوریه برای تبلیغ جبهه النصره یا داعش یا ارتش آزاد سوریه به کار گرفته شد، در آلبانی برای تصویرسازی از این جنگجویان تروریست به عنوان «دموکرات های آزادیخواه» به کار رفته است. اگرچه تا سال ۲۰۱۷، پلیس ضد ترور آلبانی، مجاهدین خلق را به عنوان یک سازمان تروریستی خطرناک با قدرت و امکان ارتکاب اقدامات تروریستی و قتل می‌شناخت، پس از سال ۲۰۱۸، سازمان‌های امنیتی ما مجبور شده‌اند با مجاهدین خلق و فعالیت‌های غیرقانونی آن کنار بیایند.

چرا وزارت امور خارجه ایالات متحده رسماً مجاهدین خلق را از لیست سازمان‌های تروریستی خود خارج کرد در حالی که در ترور بسیاری از ایرانی‌ها نقش داشته است؟

آمریکایی‌ها سابقه طولانی در حمایت از سازمان‌های تروریستی در راستای منافع امپریالیستی خود دارند. آنها در گذشته از القاعده، داعش، جبهه النصره، ارتش آزاد سوریه و بسیاری دیگر از سازمان‌های تروریستی حمایت کردند. پس از نابودی سوریه، لیبی، عراق، سومالی، یمن و …، جنگ بعدی آمریکایی‌ها و اسرائیل علیه ترکیه و ایران است که آخرین ستون‌های مقاومت در برابر امپریالیسم انجیلی-صهیونیستی در خاورمیانه هستند. آمریکایی‌ها از مجاهدین خلق پشتیبانی می‌کنند مانند حمایت شان از جنبش گولنیست علیه ترکیه. این سازمان‌ها بهترین ابزار تروریستی هستند که برای بی ثبات کردن ترکیه و ایران در اختیار دارند. آنها مانند اسامه بن لادن همان «تروریست خوب» غرب هنگام حمله شوروی به افغانستان هستند.

فرقه رجوی از چه روشی برای انتشار اخبار جعلی استفاده می‌کند؟

باند رجوی از بسیاری جهات از اخبار جعلی استفاده می‌کند. آنها استاد دروغ و فریب هستند. از اینترنت، توییتر، وب سایت‌های جعلی، خریدن انتشاراتی‌ها و رشوه دادن استفاده می‌کنند. هنگامی که من برای ارائه شهادت خود در مورد مجاهدین خلق به پارلمان اروپا رفتم، بسیاری از نمایندگان اروپا به ما نشان دادند که چگونه یک کشور به آنها اجازه دسترسی به داخل نهادهای اتحادیه اروپا را داده، تا آنها روزانه علیه ایران دروغ بگویند و نمایندگان اروپا را فریب دهند.

در آلبانی برای تبلیغ اخبار ضد ایران پول زیادی صرف می‌کنند. آنها به روزنامه نگاران پول می‌دهند، صاحبان رسانه را مجبور می‌کنند که اخبار جعلی خود را در مورد ایران منتشر کنند و به بسیاری از سازمان‌های جامعه مدنی برای تبلیغ داستان‌های جعلی خود پول می‌دهند.
مجاهدین خلق به سیاستمداران ارشد آلبانیایی مانند ای لیر متا، رئیس جمهور، ادی راما، نخست وزیر، لولزیم باشا، رهبر مخالفان که پرونده‌های فسادشان در دادگاه در جریان است و با ترس از زندان زندگی می‌کنند، نزدیک شده و وعده داده‌اند تا در صورت بازدید از اردوگاه مجاهدین خلق و خواندن اعلامیه‌های شان، از وزارت امور خارجه ایالات متحده از آنها حمایت کنند. آنها نیز از سیاه نمایی استفاده می‌کنند. برخی از دارندگان تلویزیون و روزنامه نگاران که اخبار مربوط به جنایات مجاهدین خلق در آلبانی را منتشر کرده‌اند، با یک تماس فرماندهان باجگیر مجاهدین خلق اخبار خود را حذف می‌کنند، یا در غیر این صورت، مجاهدین خلق تهدید می‌کند که با آمریکا طرف هستند.

مجاهدین خلق در سال‌های گذشته تعدادی اخبار جعلی تولید کرده است که توسط من و دوستم جرجی تاناسی افشا شد. آنها در سال ۲۰۱۸ ادعا کردند که ایران یک حمله تروریستی در آلبانی را برنامه ریزی کرده است، واقعیتی که ما جعلی بودن آن را برای رسانه‌ها ثابت کرده‌ایم. با این حال، مقالات جعلی آنها بعداً توسط رسانه‌های خبری بزرگ آمریکا مانند فاکس نیوز یا واشنگتن تایمز گرفته شده و به عنوان واقعی به خورد جهان داده شد.

آنها با اعضای رسمی خود چگونه برخورد می‌کنند؟ گزارش‌های زیادی وجود دارد که نشان می‌دهد فشار زیادی برای عدم سرپیچی و مخالفت وجود دارد.

مجاهدین خلق یک ببر کاغذی است. اکثر سربازان مجاهدین خلق که در داخل اردوگاه مانزا زندگی می‌کنند از مریم رجوی متنفر هستند و دوست دارند از این مکان فرار کنند. با این حال، سازمان مجاهدین خلق با پشتیبانی دولت آلبانی به آنها اجازه مخالفت و یا ترک اعمال تروریستی را نمی‌دهد.

اگر یک سرباز مجاهدین خلق بتواند از اردوگاه شبه نظامی مانزا که مانند زندان توسط پلیس امنیتی آلبانیایی و نگهبانان سازمان مجاهدین خلق محافظت می‌شود، فرار کند، زندگی بسیار سختی در انتظار خواهد بود. پلیس ضد ترور آلبانی از آنها باج خواهی خواهد کرد و فشار می‌آورد که به کمپ مریم رجوی برگردند. دولت به آنها اجازه کار نمی‌دهد. همزمان، مجاهدین خلق آنها را به جاسوسی برای ایران متهم کرده و از دولت می‌خواهد تا این افراد را به زندان بیندازد. سربازان مجاهدین خلق هیچ برگه سفر یا پولی برای ورود قاچاقی به دیگر کشورهای اروپایی ندارند. در نتیجه، اگر تصمیم بگیرند جنگ را کنار بگذارند و در صلح زندگی کنند، آنها با گرسنگی و مرگ تدریجی روبرو خواهند شد. کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد، که وظیفه محافظت از این پناهندگان را دارد، از اقدامات آمریکایی‌ها نگران است. مجاهدین خلق در آلبانی دارای اختیارات برون مرزی هستند. اگر فرماندهان مجاهدین خلق معترضین را شکنجه، زندانی یا حتی بکشند، پلیس آلبانی هیچ قدرتی ندارد و از ورود به اردوگاه و اجرای قانون ابا دارد.

یکی از مصادیق فاجعه فراریان، داستان احسان بیدی است. وی توسط مریم رجوی به دلیل مخالفت با جنایات وی به عنوان عامل ایران معرفی شد. مجاهدین خلق به بسیاری از رسانه‌ها پول داد تا او را به عنوان یک عامل ایران و تهدید معرفی کنند. آنها مقامات آلبانیایی را تحت فشار قرار دادند تا در سال ۲۰۱۹ پناهندگی کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد در سازمان ملل متحد را برداشته و به دستور مریم رجوی وی را به مدت یک سال زندانی کنند. پس از گذراندن یک سال در زندان، به دستور یا رشوه توسط مجاهدین خلق، پلیس آلبانی وی را به طور غیرقانونی در مرز یونان رها کرد، جایی که ممکن بود کشته شود. البته ما و گروهی از روزنامه نگاران و نمایندگان مجلس آلبانیا، در تیرانا به اخراج غیرقانونی وی اعتراض کردیم.

مریم رجوی خیلی مایل است که فراری‌های کمپ را در آلبانی حذف فیزیکی کند، با این حال، او فعلاً این کار را انجام نمی‌دهد؛ زیرا از واکنش آلبانیایی ها و اروپایی می ترسد، و نمی‌خواهد افکار عمومی اروپا در مورد ماهیت هیولایی فرقه رجوی هشیار شوند.

در حال حاضر، مریم رجوی به دولت آلبانی رشوه می‌دهد تا مخالفان خود را در آلبانی با فقیر سازی، زندان و ترور شخصیت از بین ببرد. رجوی مجبور است با پناه‌جویانی که از اردوگاه مجاهدین خلق فرار کرده‌اند و جنگ و تروریسم را نکوهش می‌کنند مقابله کند، زیرا فرار این افراد آینده مجاهدین خلق را تهدید می‌کند. اگر آلبانی بتواند اقتدار خود را بر اردوگاه مجاهدین خلق بازگرداند، بسیاری از پناهجویان فرار خواهند کرد و جنایاتی که در داخل این فرقه مرگ اتفاق می‌افتد، محکوم خواهد شد.

نظر شما در مورد استاندارد دوگانه کشورهای غربی، از جمله ایالات متحده و برخی از کشورهای اروپایی، که گروه‌های مقاومت در غرب آسیا را «تروریست» می‌نامند، در حالی که از جنایات مرتکب شده توسط اسرائیل و مجاهدین خلق حمایت می‌کنند، چیست؟

چند روز پیش جواد ظریف وزیر امور خارجه شما در حساب کاربری خود در توییتر پاسخ داد. آقای ظریف گفت: «به لطف مایک پمپئو، ما اکنون معیارهای امریکا را برای حذف یا در فهرست ترور قراردادن وزارت امور خارجه را می‌دانیم: این معیار روابط با اسرائیل است.»

امروز، غرب تبدیل به گروگان اسرائیل و روایت متعصبانه انجیلی آمریکایی آن به عنوان «قوم برگزیده خدا» شده است. صهیونیسم انجیلی باعث شده تا غرب به قرون وسطی بازگردد. دولت ایالات متحده تفکر قرون وسطایی دارد. به همین دلیل است که آنها از رژیم‌های قرون وسطایی مانند اسرائیل یا فرقه‌های مرگ روانی مانند مجاهدین خلق حمایت می‌کنند.

به عنوان یک آلبانیایی، درباره حضور مجاهدین خلق در آلبانی به مردم ایران چه دارید بگویید؟

من می‌خواهم به مردم آزادیخواه ایران بگویم که ما مردم آلبانی ایران را دوست داریم. ایران کشوری بسیار مهم در جهان اسلام است که از فلسطین حمایت می‌کند.

ما فرهنگ و تاریخ یکسانی با ایران داریم. ما کشوری با اکثریت مسلمان هستیم که عناصر بسیاری از سنت‌ها و فرهنگ ایرانی را به ارث برده‌ایم. فرهنگ ایرانی در روشنگری مسلمانان امپراتوری عثمانی و بالکان بسیار موثر بوده است. من می‌خواهم از مردم شگفت‌انگیز ایران عذرخواهی کنم که کشور من به پایگاه فرقه تروریستی ضد ایرانی تبدیل شده است. ایران هیچ آسیبی به آلبانی نرسانده است تا با تهدید مجاهدین خلق از سوی ما روبرو شود. امیدوارم ایرانی‌ها درک کنند که ما مجاهدین خلق را دوست نداریم. سازمان مجاهدین خلق امنیت ملی آلبانی را تهدید کرده و توسط آمریکایی‌ها به آلبانی تحمیل شده است. مجاهدین خلق در کشور ما اختیارات فرا ملی دارند و با آلبانی به عنوان سرزمینی اشغالی رفتار می‌کند.

از زمان آمدن مجاهدین خلق، امنیت، حاکمیت و دموکراسی آلبانی به خطر افتاده است. بسیاری از همسایگان اروپایی به دلیل حضور مجاهدین خلق با ترس و احتیاط به آلبانی نگاه می‌کنند. مجاهدین خلق با باج‌گیری بسیاری از روزنامه نگاران، رسانه‌ها و سیاستمداران آلبانی را به حمایت از فعالیت‌های غیرقانونی مجبور کرده است. ایران و متحدان و شرکای اروپایی ما باید برای نجات آلبانی و اروپا از تهدید تروریسم و سازمان‌های افراطی با هم همکاری کنند. مجاهدین خلق باید منحل و ریشه کن شده و مجبور به پذیرش صلح، دموکراسی و قوانین بین‌المللی شود.
 

کد خبر 5021270

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۰۰:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۲
      7 0
      مرگ بر منافق
    • علی IR ۰۲:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۲
      11 0
      منافقین دلشون خوشه ها کوچکترین پایگاهی بین ایرانی ها ندارند . ولی هنوز مدعی ان .‌به خاطر جنایاتشان خدا همین دنیا مکافاتشون کرد